Fruitzuus behandeling
bij Salon Mireille

Fruitzuur behandelingen

Fruitzuren

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.
Deze (kuur)behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve beïnvloeding van de huid.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Alpha Hydroxy Acids (= fruitzuren).
De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:een droge huid
- acne (acnelittekens)

  • de oudere huid (kleine rimpeltjes)
  • verdikte hoornlaag
- ouderdomsvlekken
  • hyperpigmentatie
- rokershuid.

De ‘A-Hycid© gel’ die tijdens de behandeling wordt gebruikt, is samengesteld uit drie fruitzuren:

  • melkzuur: komt voor in fruit en melkproducten en komt van nature voor in het menselijk lichaam;
  • citroenzuur: komt voor in citrusvruchten en planten en komt van nature voor in het menselijk lichaam;
  • wijnsteenzuur: komt voor in fruit en oude wijn en is een anti-oxydant.

Doordat de gebruikte fruitzuren geen onbekende zijn voor het menselijk lichaam is dit een biologische en veilige manier van peelen.

Drie lagen

De huid bestaat uit drie lagen. In de onderste huidlaag worden nieuwe cellen gevormd, die mettertijd naar boven schuiven en uiteindelijk de hoornlaag bereiken, waar ze als volledig verhoornde afgestorven cellen afgestoten worden.
Dit proces is continue, maar is met het blote oog niet te zien.
Als de huid gezond is, is de afstoting en vorming van huidcellen in evenwicht, waardoor de dikte van de huid gelijk blijft. In sommige gevallen hopen deze “dode” huidcellen zich op, waardoor de huid dikker wordt en zijn glans verliest.

 De fruitzuren in de ‘A-Hycid© gel‘ zijn natuurlijk voorkomende zuren en verminderen de sterke samenhang van de hoornhuidcellen en maken daardoor de afstoting van de hoornhuid makkelijker. De fruitzuurbehandeling stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor de hoornlaag verminderd in dikte.

Bovendien zorgen de fruitzuren voor een vochtigheidsverhoging van de huid. De huid ziet er strakker uit en wordt zacht en soepel.
 Deze positieve beïnvloeding van de huid heeft een gunstig effect bij een droge huid, acne (littekens), oudere huid (rimpeljtes), (hyper)keratosen, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie (pigmentvlekjes).

De fruitzuurbehandeling kan niet altijd en bij iedereen toegepast worden, de behandeling wordt afgestemd op uw huidtoestand en huidtype.

De behandeling

Het beste is de huid voor de fruitzuurbehandeling te laten “wennen” aan fruitzuren. Door dit te doen wordt een optimaal resultaat bereikt.

Twee weken voor de eerste behandeling gebruikt u een speciale voorbehandelingsgel met een lage concentratie fruitzuren. De gel gebruikt u om de dag en laat u 5 minuten inwerken. Het beste is de gel ’s avonds aan te brengen op een gereinigde huid.
Tijdens de behandeling in de salon wordt de huid gereinigd en ontvet met de ‘a-Hycid Spezialreiniger’.
Na het reinigen wordt de ‘A-Hycid© gel‘ op de huid aangebracht. De inwerktijd van de eerste behandeling is 3 minuten. Bij meerdere behandelingen in kuurverband wordt de inwerktijd opgevoerd naar maximaal 7 minuten.
 Na de inwerktijd wordt de huid direct geneutraliseerd met de ‘a-Hycid neutralisator‘, een neutraliserende balsem met kalmerende extracten van aloë vera en hammamelis, die 3 minuten op de huid wordt gelaten.
Hierna wordt een verkoelende en kalmerend masker aangebracht, dat 15 minuten op de huid wordt gelaten. Hierna wordt een korte, ontspannende nek-, schouder-, decolleté massage toegepast.
Ter verzorging van de huid wordt tot slot de ‘a-Hycid Spezialpflege‘ crème aangebracht met papaya-extract voor een kalmerende en verzorgende werking.
Bovendien beschermt deze crème de huid tegen UVA en UVB stralen.

 Deze crème dient u ook, ’s ochtends en ’s avonds, te gebruiken tijdens de gehele behandelingsperiode en nog tenminste vier weken na de laatste behandeling.
Belangrijk
U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcreme gebruiken of harsen.

Gezichtsbehandelingen

Reinigende gelaatsbehandeling
€ 50,00

Een effectieve reinigende behandeling, aangepast aan ieder huidtype. Oppervlaktereiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, lotion, dag- of nachtverzorging.

Klassieke gelaatsbehandeling
€ 57,00

Een uitgebreide behandeling met een reinigende, voedende en ontspannende werking, verrijkt met ampullen met zuivere werkstoffen. Oppervlakte reiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, Tijdens de massage wordt het ampul met de bindweefsel crème op het gezicht, hals, decolleté in gemasseerd en afgesloten met een hoofdhuidmassage. Dan wordt het masker aangebracht. Tijdens het masker worden uw handen heerlijk gemasseerd, lotion, als afsluiting wordt de dag- of nachtverzorging aangebracht.

Luxe gelaatsbehandeling
€ 70,00

Een zeer uitgebreide luxe behandeling verrijkt met ampullen met zuivere werkstoffen en oogbehandeling. Oppervlaktereiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, specifiek reinigend masker, verwijderen onzuiverheden, Tijdens de massage wordt het ampul met de bindweefsel crème op het gezicht, hals, decolleté in gemasseerd en afgesloten met een hoofdhuidmassage. Dan wordt het masker aangebracht. Tijdens het masker worden uw handen heerlijk gemasseerd, Bij deze behandeling worden er extra specifieke crème, oogverzorging, lotion en serum aangebracht. Als afsluiting dag- of nachtverzorging.

Fruitzuur behandeling
€ 50,00

Krachtige chemische peeling èn zuren met een hoge concentratie

Bij een chemische peeling wordt er een vloeistof met zuren op de huid aangebracht. Deze vloeistof stimuleert de celvernieuwing zodat er een `nieuwe` huid wordt aangemaakt. De fruitzuur behandeling bevordert de vernieuwing van de opperhuid. Ook heeft de behandeling een positief effect op de huidstructuur. Optimaal resultaat wordt bereikt na een kuur van drie keer in 20 dagen.

Oppervlakkige rimpeltjes en littekentjes vervagen. Maar ook pigmentvlekken verminderen. De oneffen en grauwe huid wordt weer steviger en gladder gemaakt.

Fruitzuur peeling kuur van 3x in 20 dagen
€ 40,00
Mannen Behandeling
€ 57,00

Tegenwoordig vinden ook mannen huidverzorging enorm belangrijk.
De mannenhuid is anders van structuur, De mannenhuid is dikker, heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg.
En daar horen ook andere producten bij. De behandeling wordt dus aangepast aan de wensen, huidbehoeften en problemen van de huid.

Waaruit bestaat deze behandeling:

• Reiniging met een lekker schuim
• Bijwerken van de wenkbrauwen
• Onzuiverheden verwijderen
• Scrub of peeling
• Massage van gezicht, nek en schouders
• Masker aangepast aan uw huidtype
• Dag of nacht verzorging

Relax behandeling
€ 65,00

Een combinatie gezichtsbehandeling met een ontspannen rug massage. We beginnen met een ontspannen rug massage met warme olie. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor mannen.

De gelaatsbehandeling bestaat uit:

• reiniging
• dieptereiniging met scrub of peeling
• gezicht, decolleté en hoofdmassage
• lotion
• verzorgende dag of nachtcrème.

 

Salon Mireille in jouw regio

 

Salon Mireille is gespecialiseerd in Uiteenlopende gezichtsbahendelingen.
Niet alleen uit Beets maar uit de hele regio Avenhorn, Ursem, Purmerend, Oosthuizen en Beemster komen clienten graag naar Mireille voor een fijne, professionele behandeling.

Salon Mireille in jouw regio

 

Salon Mireille is gespecialiseerd in Uiteenlopende gezichtsbehandelingen.
Niet alleen uit Beets maar uit de hele regio Avenhorn, Ursem, Purmerend, Oosthuizen en Beemster komen clienten graag naar Mireille voor een fijne, professionele behandeling.