Gezichtsbehandelingen
bij Salon Mireille

Gezichtsbehandelingen

Reinigende gelaatsbehandeling
€ 50,00

Een effectieve reinigende behandeling, aangepast aan ieder huidtype. Oppervlaktereiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, lotion, dag- of nachtverzorging.

Klassieke gelaatsbehandeling
€ 57,00

Een uitgebreide behandeling met een reinigende, voedende en ontspannende werking, verrijkt met ampullen met zuivere werkstoffen. Oppervlakte reiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, Tijdens de massage wordt het ampul met de bindweefsel crème op het gezicht, hals, decolleté in gemasseerd en afgesloten met een hoofdhuidmassage. Dan wordt het masker aangebracht. Tijdens het masker worden uw handen heerlijk gemasseerd, lotion, als afsluiting wordt de dag- of nachtverzorging aangebracht.

Luxe gelaatsbehandeling
€ 70,00

Een zeer uitgebreide luxe behandeling verrijkt met ampullen met zuivere werkstoffen en oogbehandeling. Oppervlaktereiniging, epileren, dieptereiniging, peeling, specifiek reinigend masker, verwijderen onzuiverheden, Tijdens de massage wordt het ampul met de bindweefsel crème op het gezicht, hals, decolleté in gemasseerd en afgesloten met een hoofdhuidmassage. Dan wordt het masker aangebracht. Tijdens het masker worden uw handen heerlijk gemasseerd, Bij deze behandeling worden er extra specifieke crème, oogverzorging, lotion en serum aangebracht. Als afsluiting dag- of nachtverzorging.

Fruitzuur behandeling
€ 50,00

Krachtige chemische peeling èn zuren met een hoge concentratie

Bij een chemische peeling wordt er een vloeistof met zuren op de huid aangebracht. Deze vloeistof stimuleert de celvernieuwing zodat er een `nieuwe` huid wordt aangemaakt. De fruitzuur behandeling bevordert de vernieuwing van de opperhuid. Ook heeft de behandeling een positief effect op de huidstructuur. Optimaal resultaat wordt bereikt na een kuur van drie keer in 20 dagen.

Oppervlakkige rimpeltjes en littekentjes vervagen. Maar ook pigmentvlekken verminderen. De oneffen en grauwe huid wordt weer steviger en gladder gemaakt.

Fruitzuur peeling kuur van 3x in 20 dagen
€ 40,00
Mannen Behandeling
€ 57,00

Tegenwoordig vinden ook mannen huidverzorging enorm belangrijk.
De mannenhuid is anders van structuur, De mannenhuid is dikker, heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg.
En daar horen ook andere producten bij. De behandeling wordt dus aangepast aan de wensen, huidbehoeften en problemen van de huid.

Waaruit bestaat deze behandeling:

• Reiniging met een lekker schuim
• Bijwerken van de wenkbrauwen
• Onzuiverheden verwijderen
• Scrub of peeling
• Massage van gezicht, nek en schouders
• Masker aangepast aan uw huidtype
• Dag of nacht verzorging

Relax behandeling
€ 65,00

Een combinatie gezichtsbehandeling met een ontspannen rug massage. We beginnen met een ontspannen rug massage met warme olie. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor mannen.

De gelaatsbehandeling bestaat uit:

• reiniging
• dieptereiniging met scrub of peeling
• gezicht, decolleté en hoofdmassage
• lotion
• verzorgende dag of nachtcrème.

 

Salon Mireille in jouw regio

 

Salon Mireille is gespecialiseerd in Uiteenlopende gezichtsbahendelingen.
Niet alleen uit Beets maar uit de hele regio Avenhorn, Ursem, Purmerend, Oosthuizen en Beemster komen clienten graag naar Mireille voor een fijne, professionele behandeling.

Salon Mireille in jouw regio

 

Salon Mireille is gespecialiseerd in Uiteenlopende gezichtsbehandelingen.
Niet alleen uit Beets maar uit de hele regio Avenhorn, Ursem, Purmerend, Oosthuizen en Beemster komen clienten graag naar Mireille voor een fijne, professionele behandeling.