Massage bij Salon Mireille

Kom voor massage naar Salon Mireille

Salon Mireille is gespecialiseerd in Ontspanningsmassage, Sportmassage, Rugmassage, Nekmassage en Hoofdmassage.
Niet alleen uit Beets maar uit de hele regio Avenhorn, Ursem, Purmerend, Oosthuizen en Beemster komen clienten graag naar Mireille voor een fijne, professionele behandeling.

Wat is sportmassage?

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Waarom sportmassage?

Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een sportmassage nemen. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Hoe werkt een sportmassage?

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de sportmasseur verholpen. Overigens zal de sportmasseur altijd in de gaten houden of de massage niet te intens wordt.
Voordat de massage begint, zal de sportmasseur met je bespreken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Je geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op je benen, schouders, nek of rug.

Wat is het effect van sportmassage?

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.
Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Daarmee zou je je spieren namelijk teveel belasten en zul je er eerder nadeel van ondervinden dan er voordeel van hebben. Als je je wilt laten masseren vlak voordat je een grote inspanning gaat leveren, kies dan altijd voor een massage die de spieren niet al te zeer belast. Een goede sportmasseur zal je hier ook naar vragen en zijn massage daar op aanpassen.

Voordelen van sportmassage

Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief

Tarieven Sportmassage

30 minuten
€ 30,00
60 minuten
€ 60,00

Ontspanningsmassage

De spieren in het lichaam kunnen door allerlei redenen gespannen zijn.
Tijdens deze massage worden de spieren losgemaakt en krijgt het lichaam meer ruimte om te ontspannen. Hierdoor kun je weer het gevoel krijgen “lekker in je vel te zitten”.

Een ontspanningsmassage stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling, het zenuwstelsel, de spieren en de doorstroming van de energie in het lichaam.

Tarieven ontspannings massage

30 minuten
€ 30,00
60 minuten
€ 60,00
90 minuten
€ 90,00

Rug- en Nekmassage

De nek en de rug zijn welbekende pijngebieden. Tijdens deze massage ligt de focus op het los masseren van deze spieren. Deze massage met een warme olie is een weldaad voor het lichaam.

Hoofd- en Nekmassage

Overbelasting van de nekspieren zorgt vaakvoor hoofdpijn en allerlei bijbehorende klachten. Door het nekgebied te masseren, komt er weer ruimte in deze spieren wat de doorstroming stimuleert. Het hoofdgebied wordt behandeld door middel van drukpunten en hoofdhuidmassage. Deze hoofd-/nekmassage werkt stress verlagend en helpt je lichaam te ontspannen.

Tarieven rug- hoofd- en nekmassage

30 minuten
€ 30,00