Permanente make-up bij Salon Mireille

Permantente Make-up

 

Mireille geeft volle wenkbrauwen met een natuurlijke uitstraling

Wenkbrauwen horen bij je gezicht en accentueren je ogen. Droom je van mooie wenkbrauwen die altijd goed zitten? Mireille kan dit op een heel natuurlijke manier creëren met permanente make-up.

Krijg de perfecte wenkbrauwen die bij je gezicht passen.

Het effect dat wenkbrauwen in ons gezicht hebben is heel groot. De vorm en kleur zijn zo bepalend voor je uitstraling. Donkere lijnen maken je gezicht hard en de vorm moet bij je gezicht passen. Gelukkig kan Mireille met permanente make-up je helpen. Ze geeft je de wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn, waardoor je gezicht weer gaat spreken en een mooie zachte uitstraling krijgt.

Kies voor permanente make-up en geniet direct van volle wenkbrauwen

De permanente make-up wenkbrauwen behandeling bestaat uit 2 tot 3 sessies.

De eerste behandeling begint bij een intakegesprek. Jouw wensen worden uitgebreid besproken en je krijgt uitleg over de behandeling. Daarna worden de wenkbrauwen op de huid getekend. Pas als je helemaal tevreden bent over de vorm en de kleur wordt het pigment aangebracht. Met een haarfijn naaldje wordt de veilige pigmentkleuren heel voorzichtig tussen de opperhuid en lederhuid aangebracht. Omdat deze laag niet zo diep in de huid ligt, wordt er een licht verdovende zalf aangebracht. Hierdoor is de behandeling met permanente make-up nagenoeg pijnloos. Na de behandeling krijgt u uitgebreid advies over de nazorg. En mocht je na de behandeling nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via whats-app. Ook in de avond en weekend. Doordat de permanente make-up heel voorzichtig laagje voor laagje wordt aangebracht, is het na een week hersteld vaak zonder korstvorming of andere ongemakkelijkheden. Na de eerste behandeling zijn jouw wenkbrauwen er al heel mooi en natuurlijk uit. Je kan zo je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.
Zodra uw huid hersteld is, vaak na 3 weken, komt u terug voor de volgende behandeling. Tijdens deze behandeling is het ook nog mogelijk eventuele correcties aan kleur en vorm aan te brengen. Samen zetten we de puntjes op de i.

Hairstroke wenkbrauwen

Hairstroke is een techniek met een ultradun naaldje. Subtiele lijntjes/ haartjes worden (de hairstoke) wordt op de huid getekend. Deze zijn niet van echte haartjes te onderscheiden en hebben een natuurlijk zacht effect. Kortom met uiterste precisie wordt ervoor gezorgd dat je geen harde lijnen en donkere strepen, maar subtiele haartjes waardoor een ander niet weet dat jij permanente make-up draagt.

Nazorg Permanente make-up

Na een permanente make-up wil u natuurlijk weten hoe u het beste de huid thuis kan verzorgen. Met deze adviezen en tips voor de nazorg, weet je zeker dat je kunt gaan genieten van je PMU behandeling. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezing van de huid een absoluut noodzakelijk. Ik adviseer u daarom rekening te houden met de volgende punten.

  • Was altijd je handen voordat u de behandelende huid gaat verzorgen.
  • Smeer de huidoppervlakte twee maal daags met vaseline
  • Probeer bij jeuk niet te krabben en verwijder absoluut geen korstjes.
  • De eerste 10 dagen na de permanente make-up behandeling is het beslist verboden te zonnen, zwemmen, naar de sauna te gaan, intensief te sporten.
  • Het is zeer belangrijk dat de eerste drie dagen het behandelende gebied droog blijft.

Na ongeveer 8 dagen is de opperhuid genezen. Na de behandeling krijgt u ook nog de instructies mee naar huis zodat u het nog eens rustig kunt na lezen.

Wanneer moet ik mijn permanente make-up laten bij werken?

Permanente make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats in uw gezicht en uw leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u gaat bij tekenen. Meestal volstaat dan één nabehandeling

Wanneer kan ik het uiteindelijke resultaat van de behandeling zien?

Na ongeveer 2,5 tot 3 weken zie je het eindresultaat. Vlak na de behandeling is de kleur donkerder dan het uiteindelijk zal worden. Soms lijkt het of de gezette make-up niet gelijk staat. Dit komt doordat de huid aan de ene kant meer gezwollen is dan aan de andere kant. Dit trekt nog bij. Soms komt het voor dat het pigment na een of twee dagen half verdwenen lijkt. Dat komt omdat het soms even duurt voordat de huid het pigment heeft ingekapseld. Het zichtbare pigment komt na 2 tot 10 dagen weer terug ( toverbal effect).

Geef mij je vertrouwen, de kans is groot dat je zegt; Dat had ik eerder moeten doen

[dsm_before_after_image before_src="https://www.salonmireille.nl/website/wp-content/uploads/2021/09/stroke-wenkbrauwen-2-1024x422-1.jpg" after_src="https://www.salonmireille.nl/website/wp-content/uploads/2021/09/stroke-wenkbrauwen-1-1024x422-1.jpg" _builder_version="4.10.6" _module_preset="default" custom_padding="||0px|||" global_colors_info="{}"][/dsm_before_after_image]

Permanente oogmake-up

 

Bij eyeliners wordt er tussen de wimpers gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke volle oogopslag.
Zo kunnen te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht, tot het totale aanzicht.
Altijd mooie ogen, zonder zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Alle permanent make-up behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling binnen 6 weken tot 3 maanden na de eerste behandeling.

[dsm_before_after_image before_src="https://www.salonmireille.nl/website/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-2021-09-10-at-07.15.45-300x284.jpg" after_src="https://www.salonmireille.nl/website/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-2021-09-10-at-07.15.45-1-300x284.jpg" _builder_version="4.10.7" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][/dsm_before_after_image]
[dsm_before_after_image before_src="https://www.salonmireille.nl/website/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-15.45-1-300x284.jpg" after_src="https://www.salonmireille.nl/website/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-2021-09-10-at-07.15.45-1-1-300x284.jpg" _builder_version="4.10.7" _module_preset="default" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" title_text="WhatsApp Image 2021-09-10 at 07.15.45 (1)" sticky_enabled="0"][/dsm_before_after_image]

Tarieven Permanente Make-up 

eyeliner onder of boven + 1 nabehandeling
€ 190
eyeliner onder en boven + 1 nabehandeling
€ 295
Wenkbrauwen hairstroke + 1 nabehandeling
€ 295
Wenkbrauwen schaduw + 1 nabehandeling
€ 295
Bijwerken na 1 jaar
€ 125

Salon Mireille in jouw regio

 

Salon Mireille is gespecialiseerd in Uiteenlopende gezichtsbehandelingen.
Niet alleen uit Beets maar uit de hele regio Avenhorn, Ursem, Purmerend, Oosthuizen en Beemster komen clienten graag naar Mireille voor een fijne, professionele behandeling.